Personvernerklæring Stiftelsen Samora Forum

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. Denne personvernerklæringen gjelder når vi, Stiftelsen Samora Forum med org. nr. 979 505 531, behandler personopplysninger om deg. For Stiftelsen Samora Forum er det viktig at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Stiftelsen Samora Forum er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene vi er behandlingsansvarlig for. Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på samora@samora.no.

Når samler Stiftelsen Samora Forum inn personopplysninger?

 1. Abonnent:

Når du abonnerer på Samora Forum-magasinet er du en del av vår abonnementsmasse. Når du benytter deg av vår nettside www.samora.no eller melder deg inn for å motta magasinet, regnes du som abonnent.

Som abonnent samler vi inn følgende opplysninger: Navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon. Når et abonnement er sagt opp vil vi umiddelbart slette alle personopplysninger om det. Behandlingen skjer på grunnlag av opplysninger vi har fått fra deg.

 1. Nyhetsbrev

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev, samler vi inn informasjon om din e-postadresse. Når du melder deg på vårt nyhetsbrev så bruker vi kun epostadressen din til å sende deg våre nyhetsbrev. Vi bruker plattformen MailChimp til å sende ut nyhetsbrev. De lagrer e-postadressene i en egen database, deler den ikke med andre og e-postadressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

 1. Besøk på våre nettsider

Nettsiden samler inn brukerinformasjon gjennom informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

Google Analytics: Til å samle inn statistikk og finne ut hvordan samora.no blir brukt. Se Googles personvernregler.

Facebook Pixel: Til å forbedre kampanjer på Facebook. Se Facebooks cookie policy. Du kan selv endre innstillingene for informasjonskapsler i din nettleser og selv regulere hvilke nettsider som får lov til å lagre informasjonskapsler på din maskin. Dette gjelder ikke hvis du er logget inn med din Google-konto.

Ved markedsføring og annonsering samler vi inn informasjon om IP-adresse og e-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av opplysninger vi har fått av deg.

 1. E-post

Henvendelser per e-post behandles etter formålet. Dersom e-posten inneholder sensitiv informasjon, slettes dette etter registrering.

 1. Ved rekruttering til nye stillinger: CV, søknad, attester og referanser. Opplysningene blir makulert etter søknadsprosessen er avsluttet.
 2. Opplysninger om eksterne skribenter, foredragsholder og andre frilansere
 3. Påmelding til arrangementer

Hvorfor behandler vi dine personopplysninger?

Stiftelsen Samora Forum behandler personopplysninger om deg til disse formålene:

 1. For å kunne levere og fakturere magasinet til deg
 2. For å sikre at bruk av våre tjenester i henhold til vilkårene
 3. For å opprettholde og videreutvikle tjenestene
 4. For å kommunisere med deg om informasjon knyttet til avtaleforholdet, redaksjonelt innhold og relevante tilbud
 5. For å kunne levere, tilpasse og måle effekten av annonser
 6. For å kunne inviterer deg til arrangementer og gi informasjon

 

Utlevering av personopplysninger til andre

Stiftelsen Samora Forum deler ikke dine personopplysninger med andre enn nødvendige underleverandører. Vi bruker utvidelsen Woocomerce for å lagre informasjon om netthandelen og Vipps som betalingsløsning. Utveksling av denne informasjonen krever sikkerhet som identifisering ved Bank- Id eller passord og brukernavn. Opplysningene blir ikke lagret lenger enn formålet tilsier.

Rettigheter og klagemuligheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi oppbevarer om deg. Du har når som helst rett til å få endret opplysningene, kreve begrenset behandling, slette opplysninger, rette innsigelse mot behandlingen.

For å benytte dine rettigheter, må du ta kontakt med Stiftelsen Samora Forum på e-post eller telefon. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon, før du kan få ta i bruk dine rettigheter. Dette gjør vi for å være sikre på at det kun er deg personlig som får tilgang til dine personopplysninger.

Dersom du mener vår behandling av personopplysninger ikke er i tråd med gjeldende regelverk kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no